loading...
مجله اینترنتی 7 ایرونی
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
ایمیل های شما برای شرکت در مسابقه 6 384 shahram
هدر لایه باز با موضوع تفریحی سری اول 0 206 shahram
4 کد کاربردی و مفید برای وبلاگ یا وب سایت 0 162 shahram
کد بنر گوشه باقابلیت مخفی کردن بنر و باز شدن لینک 0 120 shahram
کد اسلایدر زیبای آخرین نظرات 0 153 shahram
ابزار گوگل پلاس حرفه ای و زیبا 0 155 shahram
کد تبلیغات متنی برای تمام سیستم ها 0 169 shahram
دربی تهران (( بنظر شما کدوم تیم میبره؟ )) 1 170 shahram
ایجاد امکانات در انجمن 0 117 shahram
سایت طراحیون مسدود شد 1 186 shahram
جلوگیری از کپی کردن مطالب 1 166 soft
عکس جدید امیر آقایی با ظاهری متفاوت در رودخانه 2 193 soft
ترول های با مزه سری اول 2 198 soft
تاپیک جامع سفارش کاور برای شبکه اجتماعی به رایگان 2 266 soft
کسی هست یه قالب خوب به من معرفی کنه 1 179 shahram
طراحی رایگان بنر برای کاربران انجمن 3 378 shahram
نوشته بصورت نئون 0 128 shahram
حرکت متن در نوار وضعیت 0 103 shahram
بارش برف 0 105 shahram
پیام خوش امد گویی 0 108 shahram
کد قفل کردن راست کليک 0 98 shahram
دانلود اکشن حرفه ای برای زیباتر کردن عکس 0 118 sam17
قالب کامل عکس چت 0 147 shahram
قالب کامل ربو چت (robochat) برای چت روم 0 116 shahram
اسکریپت وبلاگدهی وطن بلاگ نسخه 4.1 همراه با آموزش نصب 0 110 shahram
میگم یه وقت زشت نباشه ! ( طنز ) 2 166 shahram
تصادف وحشتناک تریلی با 25 خودرو در تبریز !+ تصاویر 2 159 shahram
دوست داری تو کدوم موقعیت باشی ( طنز ) 2 175 shahram
اوباما رو ببین !!! 2 151 shahram
اگه می تونی این جمله ها رو تکرار کن !!! 1 104 morebi
علیرضا بازدید : 107 1392/11/03 نظرات (0)

مواد لازم:

•    6 برش گوشت استیک

•    12 شاخه مارچوبه

•    12 عدد پیاز

•    1 عدد هویج

•    ربع فنجان سس سویا

•    2 قاشق غذاخوری شکر

•    2 قاشق غذاخوری روغن نباتی

•    40 گرم کره

•    100 گرم قارچ ریز، خرد شده

•    پلو برای سرو کنار بیف رول

دستور تهیه:

یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف کنید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا ضخامت گوشت 4 میلیمتر شود. این کار را برای بقیه تکه های گوشت تکرار کنید.

مارچوبه و پیاز را خرد کنید و به حالت نوارهای باریک به طول 8 سانت درآورید. هویج را هم به همین شکل از طول ببرید. مارچوبه و هویج را 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. سپس پیازها را اضافه کنید و 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. آب آنها را بگیرید و در آب یخ بیندازید و دوباره آب آنها را بگیرید. روی دستمالی بگذارید تا آب آنها کشیده شود.

برای پیچیدن بیف رول ها، یک تکه بیف را روی سطح صافی بگذارید. یک تکه مارچوبه، یک تکه هویج و یک تکه پیاز روی بیف بگذارید و آن را محکم بپیچید و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. این کار را برای بقیه سبزیجات و بیف ها تکرار کنید.

سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید. بیف رول ها را به آن آغشته کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. حالا رول ها را یکی یکی اضافه کنید و حدود 5 دقیقه همه جای آنها را تفت دهید تا قهوه ای شوند و کمی بپزند. سپس آنها را به بشقاب منتقل کنید و روی آنها را بکشید تا گرم بمانند. برای همه رول ها این کار را تکرار کنید.

ماهیتابه را تمیز کنید و آن را روی شعله گذاشته و کره را اضافه کنید تا آب شود. قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند. بقیه مخلوط سس سویا را به آن اضافه کنید و نیمجوش کنید. سپس از روی شعله بردارید.

بیف رول ها را در کاسه های موردنظر تقسیم کنید و روی آنها سس قارچ بچکانید و در کنار پلو سرو کنید.

بیف-ماکی با سبزیجات



مواد لازم:


•    نصف یک هویج بزرگ (100 گرم)، خرد شده از طول

•    100 گرم لوبیاسبز، پاک شده

•    5 عدد قارچ

•    400 گرم فیله گوشت

•    2 قاشق چایخوری روغن نباتی یا کانولا

•    2 قاشق غذاخوری سس سویا

دستور تهیه:

هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه هایی به مدت 2 تا 3 دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند. سپس زیر آب سرد بگیرید و آبکشی کنید. 3 یا 4 تکه فیله باریک را بین دو کیسه پلاستیکی کنار هم بگذارید بطوریکه یک سانتیمتر همپوشانی داشته باشند. نمک بزنید و خوب با گوشت کوب بکوبید. سپس هویج، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و شروع به پیچیدن کنید. برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار کنید. رول ها را نیم ساعت تا 4 ساعت در یخچال بگذارید بمانند.

روغن را در ماهیتابه بزرگی روی شعله بالا داغ کنید و رول ها را داخل روغن انداخته و همه جای آنها را سرخ کنید تا قهوه ای شوند. سس سویا را داخل آن ریخته و در ماهیتابه را بگذارید تا 5 دقیقه بخارپز شود. سپس رول ها را دربیاورید و بگذارید سس آنها جوش بخورد تا مقدار آن کاهش یابد و غلیظ شود. هر رول را به چهار تکه برش بزنید و به صورت عمودی روی بشقاب سرو کنید و روی آن سس بچکانید.

بیف یاکیتوری



مواد لازم:


•    2 قاشق غذاخوری سس سویا

•    1 قاشق غذاخوری شکر ریزدانه

•    زنجبیل تازه، رنده شده

•    800 گرم فیله گوشت، خرد شده به تکه های سه سانتیمتری

•    4 عدد پیاز، خرد شده

•    نیم فنجان مایونز

•    1 قاشق چایخوری سس خردل

دستور تهیه:

سس سویا، شکر و زنجبیل را در کاسه متوسطی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود. روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند.

گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید.

گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.

در همین حین، مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1162
  • کل نظرات : 304
  • افراد آنلاین : 29
  • تعداد اعضا : 789
  • آی پی امروز : 208
  • آی پی دیروز : 151
  • بازدید امروز : 304
  • باردید دیروز : 241
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 304
  • بازدید ماه : 304
  • بازدید سال : 96,193
  • بازدید کلی : 1,426,478