loading...
مجله اینترنتی 7 ایرونی
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
ایمیل های شما برای شرکت در مسابقه 6 384 shahram
هدر لایه باز با موضوع تفریحی سری اول 0 205 shahram
4 کد کاربردی و مفید برای وبلاگ یا وب سایت 0 162 shahram
کد بنر گوشه باقابلیت مخفی کردن بنر و باز شدن لینک 0 120 shahram
کد اسلایدر زیبای آخرین نظرات 0 152 shahram
ابزار گوگل پلاس حرفه ای و زیبا 0 153 shahram
کد تبلیغات متنی برای تمام سیستم ها 0 169 shahram
دربی تهران (( بنظر شما کدوم تیم میبره؟ )) 1 169 shahram
ایجاد امکانات در انجمن 0 117 shahram
سایت طراحیون مسدود شد 1 186 shahram
جلوگیری از کپی کردن مطالب 1 164 soft
عکس جدید امیر آقایی با ظاهری متفاوت در رودخانه 2 192 soft
ترول های با مزه سری اول 2 197 soft
تاپیک جامع سفارش کاور برای شبکه اجتماعی به رایگان 2 266 soft
کسی هست یه قالب خوب به من معرفی کنه 1 179 shahram
طراحی رایگان بنر برای کاربران انجمن 3 378 shahram
نوشته بصورت نئون 0 128 shahram
حرکت متن در نوار وضعیت 0 103 shahram
بارش برف 0 104 shahram
پیام خوش امد گویی 0 108 shahram
کد قفل کردن راست کليک 0 98 shahram
دانلود اکشن حرفه ای برای زیباتر کردن عکس 0 118 sam17
قالب کامل عکس چت 0 147 shahram
قالب کامل ربو چت (robochat) برای چت روم 0 115 shahram
اسکریپت وبلاگدهی وطن بلاگ نسخه 4.1 همراه با آموزش نصب 0 109 shahram
میگم یه وقت زشت نباشه ! ( طنز ) 2 165 shahram
تصادف وحشتناک تریلی با 25 خودرو در تبریز !+ تصاویر 2 158 shahram
دوست داری تو کدوم موقعیت باشی ( طنز ) 2 174 shahram
اوباما رو ببین !!! 2 149 shahram
اگه می تونی این جمله ها رو تکرار کن !!! 1 102 morebi
علیرضا بازدید : 193 1393/03/23 نظرات (0)

 

مواد لازم :

روغن یا کره آب شده : یک لیوان

شکر : 1.5 لیوان

تخم مرغ : 4 عدد

آرد : 2.5 لیوان

بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری

ماست : 1.5 لیوان

رنده پوست پرتقال : یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه :

ابتدا آرد را دو بار الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده را جدا آن قدر بزنید که کاملا به صورت پف کرده در بیاید و با برگشتن ظرف، از آن نریزد.

زرده ها را با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفیدرنگ شود.

ماست، روغن و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

آرد را کم کم با آن مخلوط کنید.

در آخرین مرحله، سفیده زده شده تخم مرغ ها را هم بیفزایید و به آرامی مواد را زیر و رو کنید. دقت کنید در این مرحله مواد کیک را خیلی به هم نزنید تا کیک پوک و سبکی داشته باشید.

فر را از قبل گرم کنید.

مواد را در قالب بریزید و در دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

بعد از پخت کامل بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید تا پف کیک نخوابد.

منبع: چهاردیواری جام جم

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1162
  • کل نظرات : 304
  • افراد آنلاین : 47
  • تعداد اعضا : 789
  • آی پی امروز : 114
  • آی پی دیروز : 118
  • بازدید امروز : 199
  • باردید دیروز : 242
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,702
  • بازدید ماه : 11,145
  • بازدید سال : 95,261
  • بازدید کلی : 1,425,546