مواد لازم :
شیر ماهی
1 کیلوگرم
فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری
پودر زیره
نصف قاشق چایخـوری
پودر زنجــبیل
1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز
1 قاشق چایخوری
پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام
1 قاشق چایخوری
روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری
سیر
2 حبه
گوجه فرنگی بزرگ
4 عدد
آبلیمو
به مقدار لازم
گشنیز ساطوری خرد شده
1 پیمانه
روغن و نمک
به میزان لازم
طرز تهیه :
ماهی ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه ای مناسب روغن ریخته و ماهی ها را در آن سرخ می کنیم.
گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می کنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.