loading...
مجله اینترنتی 7 ایرونی
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
ایمیل های شما برای شرکت در مسابقه 6 384 shahram
هدر لایه باز با موضوع تفریحی سری اول 0 205 shahram
4 کد کاربردی و مفید برای وبلاگ یا وب سایت 0 162 shahram
کد بنر گوشه باقابلیت مخفی کردن بنر و باز شدن لینک 0 120 shahram
کد اسلایدر زیبای آخرین نظرات 0 152 shahram
ابزار گوگل پلاس حرفه ای و زیبا 0 153 shahram
کد تبلیغات متنی برای تمام سیستم ها 0 169 shahram
دربی تهران (( بنظر شما کدوم تیم میبره؟ )) 1 169 shahram
ایجاد امکانات در انجمن 0 117 shahram
سایت طراحیون مسدود شد 1 186 shahram
جلوگیری از کپی کردن مطالب 1 164 soft
عکس جدید امیر آقایی با ظاهری متفاوت در رودخانه 2 192 soft
ترول های با مزه سری اول 2 197 soft
تاپیک جامع سفارش کاور برای شبکه اجتماعی به رایگان 2 266 soft
کسی هست یه قالب خوب به من معرفی کنه 1 179 shahram
طراحی رایگان بنر برای کاربران انجمن 3 378 shahram
نوشته بصورت نئون 0 128 shahram
حرکت متن در نوار وضعیت 0 103 shahram
بارش برف 0 104 shahram
پیام خوش امد گویی 0 108 shahram
کد قفل کردن راست کليک 0 98 shahram
دانلود اکشن حرفه ای برای زیباتر کردن عکس 0 118 sam17
قالب کامل عکس چت 0 147 shahram
قالب کامل ربو چت (robochat) برای چت روم 0 115 shahram
اسکریپت وبلاگدهی وطن بلاگ نسخه 4.1 همراه با آموزش نصب 0 109 shahram
میگم یه وقت زشت نباشه ! ( طنز ) 2 165 shahram
تصادف وحشتناک تریلی با 25 خودرو در تبریز !+ تصاویر 2 158 shahram
دوست داری تو کدوم موقعیت باشی ( طنز ) 2 174 shahram
اوباما رو ببین !!! 2 149 shahram
اگه می تونی این جمله ها رو تکرار کن !!! 1 102 morebi
علیرضا بازدید : 168 1393/06/04 نظرات (0)

 

مواد لازم :

 

شیر ماهی

 

1 کیلوگرم

 

فلفل سیاه

 

1 قاشق مرباخوری

 

پودر زیره

 

نصف قاشق چایخـوری

 

پودر زنجــبیل

 

1 قاشق چایخوری

 

پودر گشنیز

 

1 قاشق چایخوری

 

پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام

 

1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون

 

4 قاشق غذاخوری

 

سیر

 

2 حبه

 

گوجه فرنگی بزرگ

 

4 عدد

 

آبلیمو

 

به مقدار لازم

 

گشنیز ساطوری خرد شده

 

1 پیمانه

 

روغن و نمک

 

به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ماهی ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه ای مناسب روغن ریخته و ماهی ها را در آن سرخ می کنیم.

 

گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می کنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1162
  • کل نظرات : 304
  • افراد آنلاین : 37
  • تعداد اعضا : 789
  • آی پی امروز : 151
  • آی پی دیروز : 118
  • بازدید امروز : 301
  • باردید دیروز : 242
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,804
  • بازدید ماه : 11,247
  • بازدید سال : 95,363
  • بازدید کلی : 1,425,648